U¿ytkownik
Marzy mi siê koronkowa suknia ¶lubna, ale jest tak du¿y wybór ¿e nie wiem z czego wybraæ. Forumki wklejcie mi jakie¶ zdjêcia jak macie i z jakiego salonu suknia pochodzi ¿ebym w razie czego wiedzia³a gdzie tak± znale¶æ. Z góry dziêki
Pronovias DACIO:
Pronovias DAKOTA:
Pronovias DALILA:
Pronovias DANTE:
Pronovias DARSENA:
Pronovias DAVEN:
Pronovias NESGA:
Pronovias LARIS:
Pronovias LATIDO:
Pronovias LATINA:
Pronovias LAZADA:
Pronovias NAVA:
Pronovias NATALIA:
Pronovias ORENSE:
Pronovias JAGUAR:
La Sposa MADRIGAL:
La Sposa MALASIA:
La Sposa MANACOR:
La Sposa MIRADIR:
La Sposa MAMBO:
La Sposa SABOYA:
La Sposa SAJONI:
La Sposa SALISBURY:
La Sposa SANTANA:
La Sposa SONIA:
La Sposa GLACE:
San Patrick BAGDAD:
San Patrick BARAHONA:
San Patrick BRISA:
San Patrick RHIN:
White One 152 :
White One 175 :
White One 207:
U¿ytkownik
DEMETRIOS:
Princess 9576:
Princess 9583:
Ilissa 814:
Ilissa 828:
U¿ytkownik
ja znalaz³am takie ale nie wiem z jakich kolekcji pochodz± te suknie, mo¿e która¶ dziewczyna bêdzie wiedzia³a to dopisze
U¿ytkownik
i jeszcze CYMBELINE AGADIR piêkna sukienka, ale nie na moj± figurê :
U¿ytkownik
Nie wiem , jako¶ nigdy mi nie odpowiada³y . Zawsze jak patrzy³am na nie to przypomina³o mi siê nakrycie sto³u u mojej Babci . Wolê nowsze fasony . A macie ju¿ obr±czki ¶lubne ? My w³a¶nie zamierzamy je kupiæ u Siudka . Ciekawe czy pozna mojego faceta , w koñcu kupi³ on tam mi Pier¶cionek zarêczynowy
U¿ytkownik
piêkna ta cymbeline
Nowy u¿ytkownik
Kristianne napisał:
Nie wiem , jako¶ nigdy mi nie odpowiada³y . Zawsze jak patrzy³am na nie to przypomina³o mi siê nakrycie sto³u u mojej Babci . Wolê nowsze fasony . A macie ju¿ obr±czki ¶lubne ? My w³a¶nie zamierzamy je kupiæ u Siudka . Ciekawe czy pozna mojego faceta , w koñcu kupi³ on tam mi Pier¶cionek zarêczynowy
A kto ma poznac Twojego faceta? Suknie ¶lubne s± ¶liczne, je¶li nie macie jeszcze fotografa, który bêdzie robi³ zdjecia slubne mogê poleciæ Marka.
Nowy u¿ytkownik
Akurat koronkowe suknie mi siê nie podobaj±, bo wygl±daj± jakby by³y uszyte z ... firanek lub zas³on.
Ta ostatnia fotka wygl±da, jakby suknia nigdy nie by³a czyszczona - no fatalnie to wygl±da.
Nowy u¿ytkownik
ciekawe, muszê nad tym pomy¶leæ