Użytkownik
Marzy mi się koronkowa suknia ślubna, ale jest tak duży wybór że nie wiem z czego wybrać. Forumki wklejcie mi jakieś zdjęcia jak macie i z jakiego salonu suknia pochodzi żebym w razie czego wiedziała gdzie taką znaleść. Z góry dzięki
Pronovias DACIO:
Pronovias DAKOTA:
Pronovias DALILA:
Pronovias DANTE:
Pronovias DARSENA:
Pronovias DAVEN:
Pronovias NESGA:
Pronovias LARIS:
Pronovias LATIDO:
Pronovias LATINA:
Pronovias LAZADA:
Pronovias NAVA:
Pronovias NATALIA:
Pronovias ORENSE:
Pronovias JAGUAR:
La Sposa MADRIGAL:
La Sposa MALASIA:
La Sposa MANACOR:
La Sposa MIRADIR:
La Sposa MAMBO:
La Sposa SABOYA:
La Sposa SAJONI:
La Sposa SALISBURY:
La Sposa SANTANA:
La Sposa SONIA:
La Sposa GLACE:
San Patrick BAGDAD:
San Patrick BARAHONA:
San Patrick BRISA:
San Patrick RHIN:
White One 152 :
White One 175 :
White One 207:
Użytkownik
DEMETRIOS:
Princess 9576:
Princess 9583:
Ilissa 814:
Ilissa 828:
Użytkownik
ja znalazłam takie ale nie wiem z jakich kolekcji pochodzą te suknie, może któraś dziewczyna będzie wiedziała to dopisze
Użytkownik
i jeszcze CYMBELINE AGADIR piękna sukienka, ale nie na moją figurę :
Użytkownik
Nie wiem , jakoś nigdy mi nie odpowiadały . Zawsze jak patrzyłam na nie to przypominało mi się nakrycie stołu u mojej Babci . Wolę nowsze fasony . A macie już obrączki ślubne ? My właśnie zamierzamy je kupić u Siudka . Ciekawe czy pozna mojego faceta , w końcu kupił on tam mi Pierścionek zaręczynowy
Użytkownik
piękna ta cymbeline
Nowy użytkownik
Kristianne napisał:
Nie wiem , jakoś nigdy mi nie odpowiadały . Zawsze jak patrzyłam na nie to przypominało mi się nakrycie stołu u mojej Babci . Wolę nowsze fasony . A macie już obrączki ślubne ? My właśnie zamierzamy je kupić u Siudka . Ciekawe czy pozna mojego faceta , w końcu kupił on tam mi Pierścionek zaręczynowy
A kto ma poznac Twojego faceta? Suknie ślubne są śliczne, jeśli nie macie jeszcze fotografa, który będzie robił zdjecia slubne mogę polecić Marka.
Nowy użytkownik
Akurat koronkowe suknie mi się nie podobają, bo wyglądają jakby były uszyte z ... firanek lub zasłon.
Ta ostatnia fotka wygląda, jakby suknia nigdy nie była czyszczona - no fatalnie to wygląda.
Nowy użytkownik
ciekawe, muszę nad tym pomyśleć