#16 2011-01-08 09:53:40

Goldencards

Nowy uytkownik

Re: Zaproszenia ¶lubne

Du¿y wybór zaproszeñ i dodatków ¶lubnych:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]

Polecam równie¿ dzia³ "Porady ¦lubne":

oraz wiersze i teksty zaproszeñ:

#17 2011-04-05 17:51:16

Goldencards

Nowy uytkownik

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i zapoznania siê z ofert± pracowni projektowej GOLDENCARDS  [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość].

W naszej ofercie posiadamy szeroki wybór rêcznie robionych zaproszeñ ¶lubnych, wykonanych z ró¿norodnych, wysokiej klasy dodatków i papierów ozdobnych.
Do ka¿dego zamówienia przedstawiamy wizualizacje projektu, która uwzglêdnia wybrane czcionki, teksty i wiersze ¶lubne.
Wybieraj±c nasze produkty maja Pañstwo gwarancje wyj±tkowego i oryginalnego wzornictwa, wysokiej jako¶ci rêcznego wykonania oraz najlepszych materia³ów.

Dodatkowo oferujemy Pañstwu wybór gotowych, bardzo ekskluzywnych zaproszeñ. Per³owe i metalizowane papiery, delikatne faktury, pomys³owe wzory, przepiêkne i gustowne t³oczenia, poz³acane napisy i motywy dodaj± uroku i klasy.

Zapraszamy równie¿ do zapoznania siê z poradami ¶lubnymi, które pomog± Pañstwu przy organizacji ¶lubu i wesela.

Zespól Goldencards
Zaproszenia i akcesoria slubne

#18 2012-02-22 10:31:07

Kasia13

Nowy uytkownik

Ja zakupi³am zaproszenia  przez sklep internetowy www.zaproszenia24.com.pl i jestem zadowolona. Szybka i mi³a obs³uga a co najwa¿niejsze to cena przystêpna dla ka¿dego. Zobaczcie i oceñcie sami.

Stopka forum

RSS