U¿ytkownik
Decydujecie siê na poñczochy czy rajstopy?
U¿ytkownik
Na pewno poñczochy samono¶ne bia³e
U¿ytkownik
ja bia³e samono¶ne z b³êkitn± podwi±zk±
U¿ytkownik
poñczochy zdecydowanie koloru cielistego, bia³e mi siê nie podobaj±
U¿ytkownik
a ja planujê rajstopy bia³e, nie lubiê poñczoch, ¼le siê w nich czujê
U¿ytkownik
poñczochy koloru cielistego
U¿ytkownik
100% decyduje siê na poñczochy koloru cielistego, nie wyobra¿am sobie zak³adaæ rajstop no chyba ¿e mia³yby to byæ biodrówki
U¿ytkownik
poñczochy ale jeszcze nie wiem czy bia³e czy koloru cielistego
U¿ytkownik
tylko poñczochy, nie noszê w ogóle rajstop
U¿ytkownik
ja te¿ nie lubiê rajstop zawsze mi siê wrzynaj± w brzuch i mam odciski, poza tym czasami jako¶ tak dziwnie siê obni¿aj± ¿e wydaje mi siê ¿e mam narobione . Poñczochy s± wygodniejsze.
U¿ytkownik
Ja albo poñczochy, albo nic Zale¿y od wielu czynników, g³ównie od tego jaka suknia i jakie buty, bo je¶li sanda³ki lub z odkrytymi palcami to na pewno nie za³o¿ê ani poñczoch ani rajstop. No i du¿o zale¿y od pogody te¿.
Nowy u¿ytkownik
ja albo bia³e poñczochy albo nic zale¿y od mojego samopoczucia
Nowy u¿ytkownik
ja raczej rajstopki cieliste
U¿ytkownik
;d Obowi±zkowo poñczochy bia³e . Jak to dobrze ¿e termin mamy na czerwiec , teraz to bym chyba zamarz³a brrrrr . Macie ju¿ obr±czki ¶lubne? My w³a¶nie wybieramy . Jak na razie to tylko salê i termin mamy zarezerwowane , ale jako¶ nam siê nie ¶pieszy .
Ostatnio edytowany przez Kristianne (2010-02-16 23:37:42)
U¿ytkownik
szczerze powiedziawszy to nie mam pojêcia. Nie przepadam za spódnicami, co za tym idzie za rajstopami czy poñczochami. ale raz mia³am samono¶ne i nie za bardzo mi podesz³y, wiêc pewnie wybiorê rajstopy. co do koloru to nie wiem, czasu jeszcze mam do zastanowienia siê ( ¶lub w pa¼dzierniku)