Uytkownik
To zale¿y jak kogo¶ staæ na kupno drogiej sukienki to czemu nie, a je¿eli nie staæ to mo¿na wypo¿yczyæ
Uytkownik
ja bêdê kupowaæ, nie chcê po kim¶ zak³adaæ
Uytkownik
wiadomo ¿e siê bardziej op³aca uszyæ czy wypo¿yczyæ albo odkupiæ od kogo¶, ale jak kogo¶ staæ to czemu nie kupiæ nowej
Uytkownik
mnie nie staæ na kupno nowej, bedê próbowa³a od kogo¶ odkupiæ
Uytkownik
wiadomo ¿e bardziej op³aca siê uszyæ ni¿ kupiæ. Ale jak kogo¶ staæ ¿eby wydac kupe kasy na sukienkê ¿eby mieæ metkê to mi nic do tego
Uytkownik
moim marzeniem jest kupno sukienki La Sposa Sonia, niestety nie staæ mnie na kupno nowej i chyba odkupiê od kogo¶ albo poszukam krawcowej i uszyjê tak±.
Uytkownik
a ja kupiê tak± jak± sobie wymarzy³am bo specjalnie zbiera³am na to pieni±¿ki
Uytkownik
mama mnie namawia ¿ebym wypo¿yczy³a sobie sukienkê bo szkoda tyle pieniêdzy na jedn± noc, ale jak chodzi³am i widzia³am sukienki w wypo¿yczalni to nawet mama zmieni³a zdanie i powiedzia³a ¿ebym kupi³a albo uszy³a na wzór. sukienki by³y ju¿ trochê sprane szarawe a nie bia³e. wiêc na pewno nie wypo¿yczê. A je¿eli mam wypo¿yczyc w jakim¶ drogim salonie to wolê uszyæ na wzór.
Nowy uytkownik
a ja uwa¿am, ¿e wypo¿yczenie mo¿e byæ nawet dro¿sze od uczycia nowej sukni. Ja jestem w 100000% przekonana, ¿e ja bêdê szyæ w³asn±
Uytkownik
Ja zamierzam uszyæ . Wypo¿yczaæ nie mam zamiaru , a choæ kupiæ mo¿na by , to pytanie - po co , skoro mo¿na uszyæ . Te parê tysiêcy do przodu wydamy na DJ-a którego ca³y czas szukamy , mamy ju¿ obr±czki ¶lubne , mamy ju¿ salê i termin , tak¿e ³adnie wszystko idzie .
Nowy uytkownik
Ja szyjê swoj± sukniê w salonie który mi poleci³a kole¿anka, a ona z kolei trafi³a tam bo jej siostra te¿ tam szy³a swoj± sukniê. Nie mia³am kompletnie czasu na chodzenie po salonach i wybra³am polecone miejsce. Ju¿ na pierwszym spotkaniu zamówi³am swoj± sukniê. Bardzo mi³e Panie wybra³y odpowiedni± sukniê do mojej figury, ja nanios³am tylko pewne modyfikacje do fasonu gdy¿ noszê rozmiar 44 i dla mnie najwa¿niejsze jest to ¿ebym, siê czu³a komfortowo. Suknia jest szyta na miarê. Maj± tam te¿ wiele innych piêknych sukien kilku marek, ale akurat ja zdecydowa³am siê na szycie indywidualne a to w³a¶nie z uwagi na to ¿e zale¿a³o mi na kilku elementach w sukni których ¿adna inna nie mia³a naraz.
Dlatego te¿, z uwagi na pozytywne opinie o tym salonie, bardzo mi³± i fachow± obs³ugê jak równie¿ du¿o komfortu przy przymierzaniu sukien oraz spotkaniach z krawcow± bardzo polecam – atelier Juliette, ul. Mokotowska 7.
Nowy uytkownik
Ja swoj± wolê kupiæ. Ewentualnie zrobiæ sobie poprawki aby by³a idealnie dopasowana. Znalaz³am ju¿ swoj± wymarzon± sukienkê a zajê³o mi to ok 4 miesiêcy. ;p Ale w koñcu trafi³am do Anabelle w Gliwicach. Pe³en profesjonalizm. I dziêki tym Paniom w koñcu znalaz³am wymarzon± sukniê. Od razu dobra³am dodatki i jest super. Wiêc my¶lê, ¿e kupno sukni jest lepsz± decyzj±.
Uytkownik
Ja kupujê, bo jestem niecierpliwa i wizja przymiarek i poprawek mnie przera¿a
Nowy uytkownik
Jak masz cierpliwo¶æ to sama uszyj w przeciwnym razie odradzam szycie.