#1 2015-02-04 17:34:53

janina

U¿ytkownik

Wymiana okapu

Witam serdecznie wszystkich. Stojê przed wymian± okapu kuchennego, bo ten co mam po prostu przesta³ dzia³aæ. Szkoda mi go troszkê, bo czy¶ci³o sie go ca³kiem dobrze (wyjmowany filtr). Teraz rozgl±dam siê za czym¶ podobnym, koniecznie z filtrem do wyci±gniêcia i umycia, bo nie wyobra¿am sobie inaczej. Niestety tego mojego (by³ firmy Mann ju¿ nie jestem w stanie zlokalizowaæ, mo¿e nie jest ju¿ produkowany czy co¶, bo kupowali¶my go jakie¶ 10-15 lat temu). W zwi±zku z czym jestem zmuszona prosiæ Was o wskazanie mi dobrej firmy. Sama mam zaufanie do firmy Amica (mam od nich pralkê i lodówkê, jak na razie sprawuj± siê bez zarzutu) i nawet znalaz³am od nich okap w dobrej cenie http://www.agito.pl/okap-amica-ots-625- … 58051.html tylko ¿e filtr demontuje siê inaczej jak to ogni¶ robi³am z moim Mannem. Czy mo¿ecie mi zatem napisaæ jakie Wy macie okapy i jakie polecacie? I czy znacie ten wskazany przeze mnie?

#2 2015-06-03 17:54:40

KonradAlfa

Nowy u¿ytkownik

Re: Wymiana okapu

Amica to bardzo dobry sprzêt.

Czy deweloperzy z Katowic te¿ was robi± w konia?

Stopka forum

RSS