Użytkownik
Dziewczyny własnie się zastanawiam jaką formę zdjęć wybrać studio czy plener. Znalazłam bardzo ładne zdjęcia studyjne ale nie wiem czy później nie będę żałować że nie miałam w plenerze
Użytkownik
plener zdecydowanie, zdjęcia w studio są dla mnie takie sztuczne
Użytkownik
a ja chcę zdjęcia w studio i w plenerze. Jak szaleć to szaleć
Użytkownik
meg80 a gdzie znalazłaś te zdjęcia studyjne, podaj linka do strony
Użytkownik
tutaj zdjęcia studyjne:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
a tutaj fotoksiążka:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
o rany nie bierz tych zdjęć, lepiej zrób zdjęcia w plenerze wychodzą dużo ładniej
Użytkownik
ja też słyszałam że nieźle się cenią, a zdjęcia wcale nie takie ładne
Nowy użytkownik
fotografowie posiadający studio kasują ogromne pieniądze, a poziom zdjęć jest dużo niższy od tych wykonanych w plenerze. Zdjęcia plenerowe są mniej sztuczne, naturalnie oświetlone itd. Wiadomo, że kluczowa jest tutaj pogoda i miejsce, gdzie się plener zaplanuje. Ja osobiście polecam kociewską przyrodę, lasy, łąki i pola
a młodzi i kreatywni pasjonaci z grupy Obiektywni z przyjemnością zajmą się takim plenerem
www.obiektywni.net
Ostatnio edytowany przez grupa_obiektywni (2010-02-21 11:29:27)
Użytkownik
To kwestia względna . Dobre studio potrafi nadać zdjęciom niesamowitego klimatu . Z drugiej strony plener nie zawodny . Nie wiem , weźcie też pod uwagę porę roku . A macie już obrączki ślubne ? Siudek na świetne , polecam tego Jubilera .
Nowy użytkownik
Zdecydowanie plener. Z takich zdjęć, zrobionych w ładnym plenerze będzie Pani zadowolona. Studio nie odda klimatu chwili