Nowy u¿ytkownik
Cze¶æ wam wszystkim mam problem za miesi±c mam wesele a nie mam jeszcze zamówionego bukietu kwiatów my¶la³am ¿e wybranie bukietu jest takie proste i zajmie mi chwile i dlatego zostawi³am to na sam koniec a jednak okaza³o siê ze wi±zanka ¶lubna to powa¿ny problem i zajmuje du¿o czasu a mi zosta³o ta nie wiele nie ca³e 30 dni i co ja teraz zrobiê ? Cio ? Kompletnie nie wiem jakie kwiaty s± w tym sezonie modne i jakie kwiaty s± odpowiednie na ta porê roku ? sukienkê mam bialutka jak zimowy ¶nieg i my¶la³am ¿e jak to w marcu na dzieñ kobiet dostaje siê najczê¶ciej tulipany to mo¿e i na moim magicznym weselu zagoszcz± tulipany? Co wy sadzicie o tym ??? wytrzymaj± ca³e wesele ? tak sobie my¶la³am ¿e mo¿e wybrac bukiet z ró¿owych tulipanów [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytÄ… wiadomość] ??? co wy na to? ¦nie¿no bia³a suknia i do tego piêkne ró¿owe tulipany…. Kontrast piêkny ale czy tulipany pasuj± na wesele? Co wy o tym sadzicie? Czekam na wasz± podpowied¼… Przesy³am wam gor±ce buziaczki
Dok³adnie ostatnio widzia³em ¶liczn± wi±zankê z samych tulipanów ró¿nokolorowych w ¶rodku ró¿owe a na bokach bia³e i niebieskie co 2 i wygl±da³o ¶licznie.
Nowy u¿ytkownik
tu mamy ³adne bukiety ¶lubne http://floratoria.pl/slub-i-wesele/buki … -warszawa/