U¿ytkownik
Kto u Was wyszed³ z inicjatyw± ??? Komu pierwszemu slub przyszed³ do g³owy? Je¶li Wam, to czy robi³y¶cie swoim po³ówkom jakie¶ aluzje???
U¿ytkownik
My rozmawiali¶my du¿o o ¶lubie, ale na zarêczyny mój przysz³y m±¿ zdecydowa³ siê po 4,5 roku. Jak twierdzi ze wzglêdów finansowych, ale ja s±dzê, ¿e musia³ po prostu dojrzeæ do tej decyzji. A je¶li chodzi o aluzje to jako takich nie by³o. Mówi³am mu tylko zawsze ¿e pieni±¿ki nie s± potrzebne do ¶lubu, ¿e wezmê pier¶cionek z gumy do ¿ucia, a weselicha nie bêdzie, skoro to go boli. Mimo wszystko czeka³ i teraz powoli planujemy.
U¿ytkownik
U mnie to mój narzeczony wyszed³ z t± inicjatyw±. Wg mnie to nale¿y do faceta.
U¿ytkownik
u mnie mój N mi siê o¶wiadczy³ i by³am zaskoczona bo wogóle siê nie spodziewa³am tych o¶wiadczyn. Oczywi¶cie by³am mile zaskoczona
U¿ytkownik
he he u mnie to ja nalega³am bo mój N to by siê chyba nigdy mi nie o¶wiadczy³, nawet sama pier¶cionek kupowa³am bo ten mój to siê na rzeczy nie zna
U¿ytkownik
a ja mia³am bardzo romantyczne o¶wiadczyny. Jak jecha³am do pracy to na ulicy by³ po drodze plakat powieszony ze zdjêciem mojego N jak klêka z kwiatami i z namisem czy za niego wyjdê. A¿ siê pop³aka³am.