U¿ytkownik
a dlaczego nie, s± ludzie którzy nie pij± wódki, a chetnie wypij± piwo. Znam pana który chodzi na wesele z w³asnym piwem bo nie pije wódki, a na weselach zazwyczaj nie ma piwa
U¿ytkownik
bylam na weselu gdzie bylo piwo i wszyscy byli bardzo zadowoleni. mlodzi musieli na poprawiny dokupic bo braklo. piwo bylo w beczce i kazdy sobie nalewal z kija. du¿o osób na poprawinach nie pije juz wódki a chetnie wypij± piwo.
U¿ytkownik
My bêdziemy mieli piwko na weselu. Z do¶wiadczenia innych wesel na których by³am i by³o piwo, wiem, ¿e przyda siê i na naszym
U¿ytkownik
piwo najlepsze jest na kaca na poprawiny
U¿ytkownik
ja bêdê miala piwo bo go¶cie sami mnie prosili ¿eby kupiæ mniej wódki i w to miejsce piwo
U¿ytkownik
czy wypada? a czemu nie. teraz coraz wiêcej ludzi kupuje piwo na wesele, ja chyba te¿ kupiê
U¿ytkownik
a u mnie nie bêdzie piwa, kupujê wódkê i wino i to powinno wystarczyæ, jeszcze nie by³am na weselu gdzie by³o piwo. Sorki by³am ale go¶cie sami chodzili kupowaæ sobie piwo bo nie by³o.
U¿ytkownik
ja mia³am na weselu piwo i bêdê ka¿demu polecaæ. Go¶cie na drugi dzieñ tak mi dziêkowali ¿e by³o piwko bo ju¿ nie mieli ochoty na wódkê