Użytkownik
a dlaczego nie, są ludzie którzy nie piją wódki, a chetnie wypiją piwo. Znam pana który chodzi na wesele z własnym piwem bo nie pije wódki, a na weselach zazwyczaj nie ma piwa
Użytkownik
bylam na weselu gdzie bylo piwo i wszyscy byli bardzo zadowoleni. mlodzi musieli na poprawiny dokupic bo braklo. piwo bylo w beczce i kazdy sobie nalewal z kija. dużo osób na poprawinach nie pije juz wódki a chetnie wypiją piwo.
Użytkownik
My będziemy mieli piwko na weselu. Z doświadczenia innych wesel na których byłam i było piwo, wiem, że przyda się i na naszym
Użytkownik
piwo najlepsze jest na kaca na poprawiny
Użytkownik
ja będę miala piwo bo goście sami mnie prosili żeby kupić mniej wódki i w to miejsce piwo
Użytkownik
czy wypada? a czemu nie. teraz coraz więcej ludzi kupuje piwo na wesele, ja chyba też kupię
Użytkownik
a u mnie nie będzie piwa, kupuję wódkę i wino i to powinno wystarczyć, jeszcze nie byłam na weselu gdzie było piwo. Sorki byłam ale goście sami chodzili kupować sobie piwo bo nie było.
Użytkownik
ja miałam na weselu piwo i będę każdemu polecać. Goście na drugi dzień tak mi dziękowali że było piwko bo już nie mieli ochoty na wódkę